Iz tiska

Slobodna dalmacija - Ulaznice razgrabljene za obje večeri

Večeras s početkom u 21 sat na Trgu Republike Hrvatske počet će 8. večeri dalmatinske šansone, po mnogima, najbolji festival zabavnoglazbenih nota u Hrvatskoj.

Opširnije →

Večernji list - Dalmatinska šansona: U Šibeniku održana prva večer festivala

Zvucima Šibenske balade, na Trgu Republike Hrvatske u Šibeniku počela je 9. dalmatinska šansona. Gledalište uz katedralu Sv. Jakova bilo je prepuno, a i okolni su balkoni bili ispunjeni ljubiteljima šansone.

Opširnije →

Jutarnji List - Mrvica svira Mozarta na dalmatinski način

ŠIBENSKI FESTIVAL - Organizatori 9. festivala dalmatinske šansone najavljuju veliku glazbenu feštu u kolovozu

Opširnije →

Slobodna dalmacija - I Anja će zapjevati

Kuriozitet ovogodišnje Šansone svakako je nastup čak petero hrvatskih glumaca, a uz Anju Šovagović-Despot pjevat će i Arijana Čulina, Kostadinka Velkovska, Ante Čedo Martinić i Šime Bubica

Opširnije →

Jutarnji List - Šibenske šansone ganule puni Lisinski

ZAGREB - Skladbom "Da te mogu pismom zvati" klape Maslina preksinoć je otvoren dobrotvorni koncert "Najboje od večeri dalmatinske šansone , Šibenik, od 1998. - 2005.", održan pred punom dvoranom Koncertne dvorane Lisinski.

Opširnije →

Slobodna Dalmacija - Arsen pjevao za Vicu

Svoju sjetnu skladbu "Nisam ti dospio reći" Arsen je posvetio svojem teško bolesnom sugrađaninu i glazbenom prijatelju Vici Vukovu, što je bilo iznimno dirljiv trenutak. Šibenskom prijatelju i Klubu Šibenčana pjevalo se od srca...

Opširnije →

Večernji list - Trijumf 'Jubavi' i Tedija Spalata

Tedi Spalato i klapa Teuta pjesmom "Lipote gladan, jubavi žedan" apsolutni su pobjednici sedmih Večeri novih skladbi Dalmatinskih šansona.

Opširnije →

Večernji list - Arsen Dedić ostavio publiku bez daha

"Dobra ti večer mati moja" zapjevala je klapa Teuta na pozorinci šibenskog Trga Republike Hrvatske, između katedrale Sv. Jakova i renesansne Gradske vijećenice, označavajući početak još jednih starih večeri Dalmatinske šansone.

Opširnije →

Vjesnik - Velika pobjeda Harija Rončevića

Ovogodišnje, šesto izdanje Dalmatinske šansone ostat će u pamćenju po cijelom nizu izvrsnih novih pjesama koje su se s pozornice ispred katedrale svetog Jakova mogle čuti u drugoj, završnoj večeri festivala – Večeri novih skladbi.

Opširnije →

Večernji list - Hariju zasjalo dvostruko sunce

Tako je završila i šesta Dalmatinska šansona, koja s vremenom dobiva sve više poklonika pa su u publici osim ljubitelja te vrste glazbe sve češći i brojniji državni dužnosnici.

Opširnije →

O festivalu

 

Prodaja ulaznica

Ulaznice za Večeri dalmatinske šansone možete nabaviti online na entrio.hr:

Večer u počast Vice Vukova

Večer novih skladbi

 

 

 

 

Zlatni sponzor festivala 24. Večeri dalmatinska šansone Šibenik 2021.