Branimir Bubica prvi put na Šansoni nastupa samostalno i to s autorskom pjesmom i svojom klapom Sebenico

15.kolovoza.2017, 14:52 admin

Na jubilarnom 20. festivalu dalmatinske šansone, koji se održava 18. i 19. kolovoza u Šibeniku, na Večeri novih skladbi šibenski pjevač Branimir Bubica sa svojom klapom Sebenico izvest će autorsku pjesmu "Znam da sada kasno je".Melodična je to balada pamtljivog refrena, koja sve ljubitelje dalmatinskog popa zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Branimiru je ovo već deseti put da nastupa na Večeri novih skladbi, što ga svrstava u jednog od najčešćih izvođača u 20 godina Festivala, a tek prvi put nastupa samostalno i to s pjesmom koju je sam napisao.- Za mene je to jedna velika čast, pogotovo što sam praktički odrastao uz ovaj Festival i za njega me vežu najljepši trenutci glazbene karijere - kaže Bubica.

Kao solista klape Teuta 2000-tih, Bubica osvaja čak osam nagrada u četiri godine Festivala, a kasnije na Festivalu nastupa s bendom Nas Quatros i klapom Sebenico.

Za aranžman balade "Znam da sada kasno je" zaslužan je Leo Škaro, dok video spot potpisuje Željko Petreš.

U spotu se, uz Branimira i klapu Sebenico pojavljuje i prelijepa Antea Lea Luketa, šibenska ljepotica koja je ove godine postala i Miss Šibensko-kninske županije, a sredinom rujna čeka ju i finalni izbor za Miss Hrvatske.


Uživajte uz najnoviji spot Branimira Bubice i njegove klape Sebenico!

Šansona 2023